AtmOOs - Acadèmic

Benvingut/da a AtmOOs Acadèmic,

AtmOOs és un projecte de ciència ciutadana vehiculat a través dels centres educatius que combina l’ús de les noves tecnologies amb l’àmbit de la sensibilització ambiental i les plataformes de difusió del coneixement.

L’objectiu d'AtmOOs, a més d'aprofundir en la sensibilització i conscienciació, és la de guiar a la comunitat participant en la descoberta de les causes, conseqüències i possibles solucions de la contaminació atmosfèrica.

AtmOOs és un sistema que permet conèixer els hàbits de mobilitat de l'alumnat dels centres educatius i del seu entorn, així com les emissions associades. Per poder-ho treballar a l'aula, en aquest web trobareu diferents recursos i informació que us ajudaran a aprofundir en aquesta temàtica.

L’alumnat és el protagonista d'AtmOOs però s'obre també al seu entorn. L’App i la web són canals de comunicació bidireccionals amb el quals tant l'alumnat com les seves famílies poden contribuir a la base de dades i ajudar a generar coneixement de gran valor per a la gestió de la mobilitat.

Participa!

Descarrega't l'app per al teu Smartphone android o participa des de la web!

També pots:

Enviar el teu trajecte, una incidència o la teva opinió

Envia el teu
TRAJECTE

Envia el teu <br><b>TRAJECTE</b>

Envia una
INCIDÈNCIA

Envia  una <br><b>INCIDÈNCIA</b>

Envia la teva
OPINIÓ

Envia la teva <br><b>OPINIÓ</b>